Rólunk

 
Utazási irodánk Zalaegerszegen a Dísz tér 7. szám alatt várja az utazni vágyókat. Közel Egyénileg, autóbusszal, repülőgéppel vagy hajóval utazók egyaránt megtalálják a számukra legmegfelelőbb uticélt.

A www.vilagutazo.com Online Utazási Irodát azzal a céllal hoztuk létre, hogy az internet adta lehetőségekkel élve az ország bármely pontjáról érdeklődő utasainkat is ki tudjuk szolgálni, mégpedig úgy, hogy akár otthonról, a legnagyobb kényelemben böngészhessenek portálunkon. Nem kell az utazási irodákat végigjárni, hiszen a legnívósabb magyarországi utazásszervező partnereink szinte összes, legfrissebb kínálata megtalálható oldalainkon.

Adatbázisunkat naponta frissítjük, így mindig az aktuális akciókkal, programokkal, utazási ajánlatokkal találkozhatnak az érdeklődők.
 
Törekedtünk arra, hogy ne zsúfoljuk tele felesleges információkkal, gombokkal, linkekkel az egyes weboldalakat, de mégis minden hasznos információ rendelkezésre álljon. Ország leírásokkal, városbemutatásokkal, képekkel, Google térképekkel szeretnénk megkönnyíteni az utazás, vagy akár egy szálláshely kiválasztását.

Amennyiben az ajánlatok között nem találja a legmegfelelőbb utazást, hotelt vagy repülőjegyet, keressen bennünket bármelyik elérhetőségünkön! Mondja el az elképzelését, és mi a fellelhető összes lehetőség közül a legkedvezőbb  ajánlatot küldjük el Önnek.

Kollégáink magas szintű szakirányú végzettséggel rendelkeznek, akik elhivatottsággal végzik a napi munkájukat az idegenforgalom területén. Jártunk a Világ több pontján, tapasztalatainkat, élményeinket szívesen megosztjuk Önökkel, hogy a legjobb döntést hozhassák meg, és az utazásról felfrissülve, élményekkel tele, vidáman térjenek haza.

Bízunk benne, hogy mielőbb utasaink között köszönthetjük Önt is.

Üdvözlettel: Holdfény Travel csapata


Telefon: +36 92/533-435      Fax: +36 92/533-436      Email: info@vilagutazo.com

hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél