Információk

 

Általános információk

Magyarország vezető utazásszervező irodáinak kínálatait mutatjuk be a VILAGUTAZO.COM Online Utazási Iroda oldalain böngésző érdeklődőknek. Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb uticélt. Igyekeztünk olyan kínálatot összeállítani, ami a Föld szinte minden pontját átölelve mutatja be a legkeresettebb üdülőhelyeket, hoteleket, utazásokat, szálláshelyeket.

Különös figyelmet szentelünk annak, hogy a www.vilagutazo.com oldalain megtalálhatók legyenek a legfrissebb akciós ajánlatok. Ennek érdekében naponta frissítjük a kínálatunkat.

Az utazásokhoz tartozó árak már tartalmazzák az éppen aktuális előfoglalási, last minute, first minute vagy egyéb akciós árakat.

Weboldalunkon az alábbi online lehetőségek közül választhatnak leendő utasaink:
- Nyaralóprogram, körutazás, városlátogatás lefoglalása
- HOTEL kereső rendszerünk segítségével különböző kategóriájú szállások lefoglalása
- Magánszálláshelyek, vendégházak, nyaralóházak, panziók lefoglalása
- REPÜLŐJEGY foglalás a világ bármely pontjára
- UTASBIZTOSÍTÁS megkötése
- AUTÓBÉRLÉS a világ mintegy 6000 helyszínén

Egy utazás kiválasztásának megkönnyítése érdekében az országokról, városokról lényegretörő leírások, emellett fotogalériák és interaktív térképek találhatók.

A VILAGUTAZO.COM Online Utazási Irodát a Holdfény Travel Utazási Iroda Kft. üzemelteti. Munkatársaink több éves idegenforgalmi tapasztalattal állnak az Önök rendelkezésére. Amennyiben a weblapon elérhető információk mellett további segítségre van szükségük, vagy tanácsot szeretnének kérni a foglalás menete közben, kérjük, keressenek bennünket elérhetőségeinken. Szívesen megosztjuk Önökkel személyes tapasztalatainkat is, hiszen a bőséges kínálat adott esetben nehéz döntés elé állíthatja az utazni vágyókat.

Minden igyekezetünkkel azon fáradozunk, hogy pontos, naprakész adatokkal, információkkal lássuk el Önöket. Ennek ellenére előfordulhat, hogy weboldalunkon hibás adat jelenik meg, amiért felelősséget nem tudunk vállalni.

hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél