Gyakori kérdések

 

1 / 10: Regisztráció nélkül foglalhatok utazást?


Az utazási ajánlatok között regisztráció nélkül is lehet böngészni, minden információhoz hozzájuthat, így az árak is elérhetők. A regisztráció kitöltése nélkül utazást csak telefonon vagy emailben tud lefoglalni. Javasoljuk azonban a regisztrációt, mert így kényelmesebb és kedvezőbb feltételekkel történik a foglalás. Ha a regisztráció mellett dönt, akkor Önnek ki kell töltenie a regisztrációs űrlap minden mezőjét. Ezután a www.vilagutazo.com utazási portálra email címének és jelszavának megadásával tud belépni. Belépés után tud online módon utazást foglalni, valamint elérheti személyes oldalát is, ahol megtekintheti eddigi foglalásait, személyes üzenetet küldhet nekünk, illetve adatait módosíthatja. Személyes oldalán tekintheti meg bónusz pontjait is, melyeket felhasználhat a következő foglalás alkalmával.


2 / 10: Csak online módon foglalhatok utat?


Nem. Telefonon, skype-on is megkereshet bennünket munkanapokon 9:00 - 17:00 óra között. Emailben is várjuk jelentkezését a nap minden órájában. Az online foglalás a legkényelmesebb megoldás, hiszen minden fontos információt megtalál weblapunkon. Képekkel, leírásokkal, árkalkulációval segítjük Önnek egy utazás, szállás lefoglalását.


3 / 10: Mennyi előleget kell fizetnem?


Ha az utazás a megrendeléstől számított 35 napon túl kezdődik: a megrendelt szolgáltatás 40 %-a fizetendő előlegként. Ha az utazás a megrendeléstől számított 35 napon belül történik: a megrendelt szolgáltatás 100 %-a fizetendő.


4 / 10: Meddig kell a hátralékot befizetnem?


A hátralékot az utazást megelőző 35. napig kell befizetni.


5 / 10: Visszamondhatom a már befizetett utat?


Egy utazás lemondása az utazási szerződésben leírtak alapján lehetséges, ez általában kötbérköteles.


6 / 10: Mire jó az útlemondási biztosítás?


Az útlemondási (storno) biztosítás az utasok védelmére szolgál, amennyiben baleset, betegség, káresemény miatt nem tudnak az utazáson részt venni. A biztosítás díja általában a megrendelt szolgáltatás alapárának az 1-3 % -a.


7 / 10: Mi a BBP biztosítás?


Ez a biztosítás baleset, betegség esetén nyújt segítséget az utasok számára, ugyanakkor a poggyászban keletkezett kár esetére is biztosítást nyújt. Ajánljuk külföldi utazáskor a BBP biztosítás megkötését, hiszen annak díja lényegesen kevesebb, mint egy baleseti vagy betegségi ellátás összege.


8 / 10: Az árkalkuláció mindig pontos összeget számol?


Előfordulhat, hogy a szolgáltatás megrendelése és visszaigazolása között eltelt időben valamely tétel ára megváltozik. Ezért a weblapon elkészült kalkuláció csak tájékoztató jellegű. A pontos árat a visszaigazolásban küldjük el az utasaink részére.


9 / 10: Mi történik akkor, ha egy megrendelt utazásra nincs már szabad hely?


Amennyiben ez a helyzet előfordul, úgy kollégáink hasonló kategóriájú és árú utazást ajánlanak a megrendelő részére. Ha ez nem felel meg, akkor a befizetett összeget maradéktalanul visszafizetjük. Ilyen esetek előfordulásakor felelősséget nem tudunk vállalni.


10 / 10: Hova kell utalni a részvételi díjat?


Az utalandó összegeket a Holdfény Travel Kft. bankszámlájára kell elküldeni: Bankszámlaszám: 7450 0114 1602 4537 0000 0000 Átutaláskor a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a megrendelő nevét és a megrendelt szolgáltatást. Az átutalásról a bizonylatot kérjük a 92/533-436 FAX számra, vagy beszkennelve az info@vilagutazo.com email címre elküldeni.


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél