Utazási ajánlat

Virágkarnevál Nizzában, Citromfesztivál Mentonban (185395)

  • Franciaország / Menton

  • Elhelyezés
    : Hotel ***
  • Ellátás: Reggeli
  • Utazás: Busz
Franciaország

 
San Remo, Cannes, Monaco, Eze Village, Antibes
6 nap / 5 éjszaka
 

1. nap: Szeged – Budapest – Genova (körny.) (1050 km)
Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről Budapestre. Továbbutazás Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), Udinén keresztül Olaszországba, útközben többszöri megállókkal a késő esti órákban érkezünk. Szállásunk Genova környékén lesz. (hogy minél több időt tölthessünk a következő napokban a programunk célpontját jelentő városokban, szükségesnek tartottuk a tranzit szálláshely ligur parthoz közel történő elhelyezését).
2. nap: Genova – San Remo majd Nizza, a virágkarnevál! (170 km)
Reggelit követően a ligur parton utazunk. Útközben lehetőségünk van gyönyörködni a vadregényesen szabdalt ligur tengerpartban. Gyalogos városnézést teszünk San Remóban – sétánk főbb látnivalói az Ariston Színház, a középkori erődítmény város, (Pigna), a San Siro templom, a Virágpiac és Itália legelegánsabb kaszinója.  Autóbuszunkkal utazunk a híres virágkarnevál helyszínére, Nizzába. Csatlakozunk a virágkarnevál magával ragadó forgatagához, részt veszünk a kivilágított „Virágok Csatája” névre keresztelt színpompás virág felvonuláson, gyönyörködünk az esti Nizza fényeiben. Szállásunk 3 éjszakán át San Remo környékén lesz.
3. nap: Monaco és Menton citromfesztiválja (70 km)
Megreggelizünk, és Monacóba, a miniállamba utazunk, amelynek fekvése és látnivalói egyaránt elbűvölik a látogatót: Oceonográfiai Múzeum (a világ egyik legszebb akváriumával), Hercegi Palota, a Grand Casino, a belle époque elegáns szállodái, az Óváros látnivalói várnak bennünket. Majd a kora délutáni órákban a citromfesztivál helyszínére, Mentonba érkezünk. Sétálunk a „citrom fővárosában”, megtekintjük a Biovès Parkban kiállított citrom- és narancsszobrokat, majd a Citrom Fesztivál forgatagában „merülünk el”. Az esti felvonulást tűzijáték zárja. Szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk vissza. 
4. nap: Eze Village, Nizza egyénileg vagy Cannes (90 km)
Reggel rövid utazás után a Monaco és Nizza közötti Éze városkába érkezünk, amely több száz méteres szikla tetején található. Botanikus kertjéből páratlan kilátás nyílik a Riviérára. Sétánk után látogatást teszünk a Fragonard Parfümgyárban, amely a világ leghíresebb kozmetikai termékeit állítja elő. Délután Ön választ: egyénileg élvezi a fesztiválváros hangulatát, sétálhat kedvére Nizza tengerpartján vagy kirándulásra hívjuk! Fakultatív ajánlatunk: a Riviéviéra legnépszerűbb, pezsgő-nyüzsgő városába kalauzoljuk Utasainkat, a filmvilág központját, Cannes-t látogatjuk meg. Gyalogosan keressük fel látnivalóit: a Fesztiválpalotát, a világhírű Boulevard de la Croisette-et és az óvárost. Visszaútban San Remo felé kitérőt teszünk Nizzába: a késő délutáni órákat Nizza látnivalói között töltjük: sétálunk az olaszos hangulatú óvárosban. Ezután még mindig a város belső részének látnivalóival ismerkedünk: következik az Angol sétány, virágpiac, Bellanda Torony, Massena tér, régi kikötő stb. Az esti órákban térünk vissza szálláshelyünkre.  
5. nap: A Ligur-parton át utazunk – Imperia majd Verona (490 km)
Reggel autóbusszal hazafelé indulunk a Ligur-parton keresztül. Imperiában megtekintjük a világ egyetlen olívaolaj múzeumát, ahol mindent megtudhatunk az olajfa történetéről és termésének feldolgozásáról. A késő délutáni órákban érkezünk a romantikus szerelmesek városába, Veronába. Rövid városnézés (Arena, Júlia háza, piactér, városháza). Szállásunk Padova környékén lesz. 
6. nap: Udine – Szlovénián át Budapest – Szeged (720 km)
Reggeli után megtekintjük Padovában a Szent Antal székesegyházat, majd folytatjuk utunkat az Udine–Szlovénia útvonalon hazafelé, útközben pihenőkkel, ebédelési lehetőséggel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, majd továbbutazás Szegedre.Árak és felárak (1 főre) 
Részvételi díj 97.500 Ft
1 ágyas felár: 36.000 Ft
3x vacsora felár (1., 4-5 napokon): 15.200 Ft
Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 5 éjsz. szálloda***
Ellátás: 5x reggeli
Fakultatív programok 
– Cannes-i kirándulás 4.500 Ft
Belépők tájékoztató árai: 70 Euro
Egyéb helyszínen fizetendő költségek:  5 Euro
Vidéki Utasaink részére a budapesti csatlakozáshoz:
– 1 ágyas elhelyezés reggelivel:    9500 Ft / 1 fő / éjszaka
– 2 ágyas elhelyezés reggelivel: 12.000 Ft / 2 fő / éjszaka
Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!
Minimális létszám: 35 fő. 
Csatlakozási lehetőség:  Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-(Veszprém)-M7 autópálya útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!  A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel! Amennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2014-02-28 -tól 5 97.500 Ft/fő ( 2 ágyas; Ft/fő ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Utazás busszal, Közlekedés, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető, Egyéb leírás szerint

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Utasbiztosítás, Fakultatív programok


Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


2 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten ( ) 6.000 Ft/fő

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

1 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten ( ) 9.500 Ft/fő

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

Cannes-i kirándulás ( ) 4.500 Ft/fő


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél