Utazási ajánlat

Szilveszter Párizsban - a világ fővárosában - autóbusszal (185401)

  • Franciaország / Párizs

  • Elhelyezés
    : Hotel ***
  • Ellátás: Reggeli
  • Utazás: Busz
Franciaország

autóbusszal
repülővel
 
Loire völgyi kastélyok, Chatres, Versailles és a Reims-i katedrális

6 nap / 5 éjszaka

1. nap: Szeged – Budapest – Mannheim (körny) (1150 km)
Elutazás a reggeli órákban Szegedről. A Budapest–Hegyeshalom–Passau–Regensburg útvonalon utazunk tovább Németországba rövid pihenőkkel és napközbeni fakultatív ebédelési lehetőséggel. Tranzitszállás Németország területén.
2. nap: Mannheimtől Párizsig (460 km)
Reggel továbbindulunk Franciaországba. Párizsba érkezve ismerkedés a francia fővárossal: Concorde tér közepén magasodó obeliszk oszlopa és a  Champs-Elysées végtelen sugárútja. Esti séta a felejthetetlen hangulatú Montmartre dombon: Sacré Coeur, Festők tere, Moulin Rouge,Place Pigalle. Repülővel érkező utasaink városnézés előtt csatlakoznak a csoporthoz. Fakultatív sétahajózásra hívjuk a Szajnán, „Párizs a fények városa” cím megbizonyosodásáért (időjárás függvényében)! Szállásunk 3 éjszakán át (repülős utasainknak 4 éjszakán át) Párizsban, közel a belvároshoz lesz.
3. nap: Chartres és a Loire völgyi kastélyok (500 km)
Egész napos kirándulásra indulunk a Loire völgyébe, útközben megtekintve a Chartres-i világhírű gótikus katedrálist. A Loire völgyét elérve a vidéki Franciaország nyugalmát is élvezve a francia reneszánsz világába jutunk. Bloisban megtekintjük a Dumas és Merle regények folytán elhíresült fekete legendájú, ám színes kastélyt majd rövid utazás után Chambord-i kastélyhoz érkezünk. Chambord Loire-vidék egyik legimpozánsabb vadászkastélya, melynek egy része még Leonardo da Vinci tervei alapján készült. A párizsi tartózkodás ideje alatt a program szerinti 3. vagy 4. napokon a leírt program terhére lehetőség van egyénileg metróval Disneyland mesevilágába elkalandozni, Mickey egér és Donald kacsával személyesen találkozni (Metro jegy+belépőjegy)
4. nap: Versailles, majd Párizs az óév napján, Párizs újévkor!
Reggeli után Versailles-ba utazunk, megtekintjük a Napkirály, XIV. Lajos kastélyát (világörökség része), az európai építészet egyik legirigyeltebb remekművét. A kastély parkjában láthatjuk (kívülről) a magyar történelem szomorú emlékét idéző két Trianon Palotát. Visszatérve Párizsba folytatjuk párizsi városnéző programunkat: a régmúlt közvetlen szomszédságában a mai Párizs merészségének egyik szimbóluma: Pompidou Centre-t járjuk körbe. Láthatjuk a város világszerte csodált és sokat ábrázolt épületeit: Opera, Diadalív; sugárútjait, a minden évszakban hangulatos, fasorok szegélyezte boulevardjait, és a kihagyhatatlan Louvre-ot. Este: fakultatív szilveszteri vacsora a belvárosban, hangulatos étteremben, majd az újesztendő köszöntése francia szokás szerint a Champs-Elyseén. 
5. nap: Párizs és a Reims-i katedrális (390 km)
Reggelit követően a délelőtt még a francia fővárosé: Eiffel torony, Napóleon sírja, Trocadero, majd ellátogatunk a Párizs szívébe (Cité), ahol a város egykor megszületett: a Pont Neuf, Notre Dame és a városháza. A kora délutáni órákban búcsút intünk Párizsnak és Reimsbe utazunk: a világhírű koronázó-katedrálist nézzük meg, majd Németország felé folytatjuk utunkat, ahol szállásunk lesz. Repülős utasaink Párizsban maradnak, ahol még aznap este szállásuk lesz.
6. nap: Mannheim – Budapest –Szeged (1150 km)
Megreggelizünk, majd Németországon és Ausztrián keresztül utazunk hazafelé, útközben pihenőkkel. Érkezés Budapestre a délutáni-esti órákban, továbbutazás Szegedre. Repülős utasaink részére Párizsban reggeli után menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

Untitled Document
SZILVESZTERI VACSORA
belvárosi étteremben,
4 fogásos szilveszteri vacsora
zenével, 1 pohár pezsgő, kávé
(szilveszter Párizs belvárosban!)


Árak és felárak (1 főre) 
Részvételi díj autóbusszal: 108.500 Ft   
1ágyas felár: 45.000 Ft
2x fak. vacsora Párizsban 9.900 Ft
Szilveszteri ünnepi vacsora: (15 főtől) 24.500 Ft   
Utazás: autóbusszal, vagy repülővel
Elhelyezés:  5 éjsz. szálloda***
Ellátás: 5x reggeli
Fakultatív programok (20 főtől) 
– Esti hajózás a Szajnán 4.500 Ft
Belépők és jegyek tájékoztató árai: 70 Euro
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 5 Euro
4 napos múzeumi bérlet: 54 Euro
Vidéki Utasaink részére a budapesti csatlakozáshoz:
– 1 ágyas elhelyezés reggelivel:    9500 Ft / 1 fő / éjszaka
– 2 ágyas elhelyezés reggeliveal: 12.000 Ft / 2 fő / éjszaka
Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!
Minimális létszám: 35 fő.
Csatlakozási lehetőség:  Szeged-Kecskemét-Budapest-Tatabánya (pálya)-Győr-Hegyeshalom (határ)
útvonalon vagy Párizsban repülőgéppel. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon! Repülős csatlakozáshoz repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep.téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!
Csatlakozhat körutazásunkhoz repülővel is! Érkezés a 2. napon a párizsi repülőtérre, transzfer. 2-5. nap délelőttig a leírás szerinti programon vesznek részt. Visszafelé: transzfer a repülőtérre a 6. napon, hazautazás Budapest/Liszt Ferenc nemzetközi Repülőtérre.Amennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2013-12-28 -tól 5 108.500 Ft/fő ( 2 ágyas; Ft/fő ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Utazás busszal, Közlekedés, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető, Egyéb leírás szerint

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Utasbiztosítás, Fakultatív programok


Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


2 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten ( ) 6.000 Ft/fő

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

Esti hajózás a Szajnán ( ) 4.500 Ft/fő


1 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten ( ) 9.500 Ft/fő

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél