Utazási ajánlat

Szilveszter Krakkóban (202165)

  • Lengyelország / Krakkó

  • Elhelyezés
    : Program szerint
  • Ellátás: Reggeli
  • Utazás: Busz


1. nap:  
      
Indulás 06.00-kor Budapestről, a Hősök teréről, a Műcsarnok mögötti parkolóból. Folyamatos utazás Lengyelországig, útközben rövid pihenőkkel. Délután városnézés Krakkóban,- az érkezés függvényében az alábbi nevezetességeket tekintjük meg: Szent Péter és Pál templom, Mária templom, Fő tér, Posztócsarnok, Flórián kapu, Barbakán. Innen az Egyetemhez sétálunk, a Collegium Maius épületéhez. A városnézés után szabadprogram. Este szállásfoglalás. Fakultatív vacsora a hotelben.


2. nap:    
    
Reggeli után látogatás a Wieliczkai sóbányába. A Világörökség részét képező sóbánya páratlan képződményeivel, faragott szobraival és sókápolnájával mindenki számára érdekes látnivaló.

Kora délután fakultatív program az Auschwitzi Múzeum megtekintése. A múzeum látogatása 3 órán keresztül tart, mely során megismerkedünk a tábor és a fogvatartottak történetével. A program mindkét tábor: Auschwitz és Birkenau bemutatását tartalmazza magyar nyelvű helyi idegenvezetővel.

Akik nem szeretnének részt venni a fakultatív kirándulásokon, nekik ezen a napon múzeumlátogatásokat ajánlunk Krakkóban.
Este fakultatív vacsora egy belvárosi étteremben.


3. nap:

Reggeli után folytatjuk városnézésünket Krakkóban. Első programunk a Waweli dombon található Katedrális, melyben a királyi sírok találhatóak. Majd Krakkó zsidónegyedébe látogatunk, ahol megtekintjük az egyik legszebb állapotban megmaradt zsinagógát, megismerkedünk az egykor itt élők történetével és láthatóvá válik a fiatalok által manapság olyan kedveltnek ítélt negyed trendi bárjai, kávézói és éttermei. Sétánk után ellátogatunk Schindler gyárához és a régi gettó területére A nap további részében szabad program Krakkóban.

Ajánlataink Szilveszter estére:

1., Egész estét-éjszakát betöltő, vacsorával, zenés műsorral egybekötött  mulatozás a belváros egyik éttermében kb. 200 PLN/fő

2., Fiataloknak szóló zenés party, étellel-itallal a belvárosban      kb. 100 PLN/fő

3., Krakkó Főterén a szabadtéren való Újév-köszöntés


4. nap:

Reggeli a szállodában, majd késő délelőtt utunk Zakopaneba, Lengyelország téli fővárosába vezet. A kitűnő klimatikus adottságokkal rendelkező városban sétálunk. Megtekintjük a régi fatemplomot, a Hősök temetőjét és  lehetőség nyílik a Gubalowka csúcsra felvonóval feljutni. Késő délután hazaindulás Zakopane-ból. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

 Utazás:
autóbusszal


Szállás:
3 éjszaka Krakkó külvárosában 3*-os szállodában, 2-3 ágyas kényelmes szobákban


Ellátás:
büfé reggeli

A részvételi díjról részletes információkat (felárak, kedvezmények, fakultatív programok, belépőjegy árak) a programleírás alatt találnak.Az ár tartalmazza:
Utazás autóbusszal, 3 éj szállás, reggeli ellátás, idegenvezetés.

Az ár nem tartalmazza:
Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,5 %-a), betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás, belépőjegyek, fakultatív programokVacsora felár: 40-45 PLN/fő/alkalom (helyszínen fizetendő)Szilveszteri mulatság: kb. 100-200 PLN/fő (lsd. a programleírásban)Fakultatív kirándulások:Wieliczkai sóbánya 6.000 Ft/főAuschwitz Múzeum: kb. 4.000 Ft/fő + 5 PLN/fő füéhallgató költség  Várható belépőjegy költségek:Mária templom, Katedrális a waweli dombon, Zsinagóga kb. 45 PLN/főSchindler múzeum kb. 25 PLN/főAmennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2013-12-29 -tól !! AKCIÓS !! 3 42.900 Ft/fő ( szoba, 2 felnőtt; Ft/fő, 2F, Reggeli ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Utazás busszal, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás, Egyéb leírás szerint, Belépők


Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél