Utazási ajánlat

Róma, az örök város (204510)

  • Olaszország / Róma

  • Elhelyezés
    : Program szerint
  • Ellátás: Önellátás
  • Utazás: Busz
Olaszország

Utazás: légkondicionált autóbusszal 2 sofőrrel
Étkezés: önellátó
Szállás: (éj) mobile home-okban, 2 fő/szoba elhelyezéssel, Róma mellett a Village Fabulous kempingben.

1. nap: Pécs - Gyülekező a DOMUS parkolóban 12.45-től, majd 13.00-kor Budapesten keresztül indulás Rómába. Felszállási lehetőség M6, M7 autópálya vonalán. Éjszaka a buszon. 
Három teljes nap Rómában, mely idő alatt bejárjuk a belváros sok-sok szegletét, és megtekintjük a legfontosabb műemlékeket.

2. nap:
San Pietro in Vincoli a Mózes szoborral, a város szimbólumának tekintett Colosseum, Nagy Konstantinusz diadalíve, Palatinusz domb, Forum Romanum, Császárfórumok Traianus oszlopával, Viktor Emánuel emlékmű, Kapotólium domb, Corso, Trevi kút, Spanyol lépcső.

3. nap:
Vatikán a Vatikáni Múzeum, a Sixtusi kápolnával, a Szent Péter templommal, a Michelangelo által készített Pieta, Pápasírok, majd újra Rómában az Angyalvár, a Róma legrégebbi épségben maradt épülete a Pantheon, Parlament, Piazza Colonna Marcus Aurelius oszlopával, Corso, Spanyol lépcső.

4. nap:
Vatikánon kívüli vatikáni területen a Lateráni Szent János Templom, Szent Lépcső, a város Északi kapuja a Porta del Popolo, Piazza del popolo, Corso, majd délután szabadprogram. Esti órákban hazaindulás, éjszaka az autóbuszon.

5. nap: Kora délutáni órában érkezés Budapestre, majd Pécsre.Ár tartalmazza az utazást, szállást, csoportvezetést és a szervezési költséget.

Az ár nem tartalmazza a belépődíjakat, idegenforgalmi adót és az utasbiztosítást!
Mobile-home: Kis külön álló házak (apartmanok), ahol 1 hálószoba francia ággyal, 1 szoba 2 egyszemélyes ággyal, fürdőszoba WC-vel, illetve nappali konyha sarokkal felszerelve található. Törölközőt vinni kell, nem adnak a házakhoz.

Belépőjegy + idegenforgalmi adó + római közlekedés várható költsége:  55 euroAmennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2014-03-12 -tól 4 43.800 Ft/fő ( 2 ágyas szoba; Ft/fő ) árkalkuláció
2014-04-23 -tól 4 43.800 Ft/fő ( 2 ágyas szoba; Ft/fő ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Utazás busszal, Szállás, Idegenvezető

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Ellátás megadott szerint, Utasbiztosítás, Idegenforgalmi adó - helyszínen fizetendő


Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél