Utazási ajánlat

Prágai Hétvége - Látogatás a száztornyú városban (120742)

  • Csehország / Prága

  • Elhelyezés
    : Hotel ***
  • Ellátás: Reggeli
  • Utazás: Busz
Csehország

Ellátás: reggeli
Elhelyezés: 3 * csillagos szállodában, 2 -3 ágyas összkomfortos szobákban
Szolgáltatások: 2x szállás, 2x svédasztalos reggeli,a programban szereplő városnézések utaskísérővel, utazás autóbusszal
Utazás: kényelmes, légkondicionált autóbusszal

1. nap: Pozsony – a koronázó város (kb. 570 km)
Indulás Budapestről a kora reggeli órákban. Elsőként Szlovákia fővárosát, Pozsonyt keresi fel a csoport. Séta a Felvidék legjelentősebb városának óvárosában. A magyar királyok és királynők koronázási színhelyéül szolgáló Szent Márton székesegyház megtekintése után a többi nevezetesség (Prímási palota, Jezsuita templom, Ó-városháza, Roland kút, Mihály kapu) is sorra kerül. Rövid szabadidő után továbbutazás a dél-morva Lednice kastélyhoz (UNESCO világörökség része), amely a Lichtenstein család nyári rezidenciája volt (arborétum, minaret, kastély-park). Továbbutazás Prágába, szállás a városban, a belváros tömegközlekedéssel megközelíthető. Este fakultatív vacsora lehetőség egy tipikus cseh sörözőben. (2 éj)

2. nap: Az Arany Prága – Európa gótikus fellegvára (kb. 10 km)
Reggeli után egész napos városnézés az Arany Prágában. Előbb az UNESCO világörökség részét képező Hradzsin Várnegyed nevezetességeit (Szent Vitus székesegyház, Ulászló terem, Szent György Bazilika és szobor, Aranyművesek utcája) csodálhatják meg. Majd a Kis Oldal (Szent Miklós templom) után a Károly-hídon átkelve az Óváros tér (Óvárosháza, Orloj – a középkori csillagászati óramű, Boldogasszony templom) látnivalóival ismerkednek meg. A program a Zsidó negyed és Vencel tér érintésével ér véget. Este fakultatív hajókirándulás a Moldván svédasztalos vacsorával – min. 15 fő esetén. Szállás ugyanott.

3. nap: Telč és Kutná Hora – a két cseh gyöngyszem (kb. 620 km)
Reggelit követően hazaindulás. Útközben az első megállójuk Kutná Hora, a közép Csehország keleti részén fekvő híres bányaváros, ahol 1330-tól a cseh királyi pénzverde működött. Az UNESCO világörökség részét képező városban a világhírű Szt. Borbála székesegyház és csonttemplom megtekintése következik. Továbbutazás a dél kelet-csehországi Telč városába, ahol az árkádos házak által határolt hangulatos főtéren (UNESCO világörökség része) tart pihenőt a csoport, majd a volt királyi vizivárat tekinti meg. Hazaérkezés Budapestre a késő esti órákban.Helyszínen fizetendő: Belépők ára(kb.:900 CZK/fő + 8 EUR/fő)

Megjegyzés: Vidéki csatlakozási lehetőségek:Szekszárd – Pécs – Kaposvár, Nyíregyháza – Debrecen – Miskolc – Füzesabony – Gyöngyös, Szeged – Kiskunfélegyháza – Kecskemét
Budapest utáni fel- és leszállási lehetőségek: Tatabánya – Győr – MosonmagyaróvárAmennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2013-11-01 -tól !! AKCIÓS !! 2 29.900 Ft/fő ( 2 ágyas szoba; Ft/fő ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Utazás busszal, Szállás, Ellátás megadott szerint, Egyéb leírás szerint, Idegenvezető

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás


Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


Fakultatív vacsora sörözőben: ( ) 5.800 Ft/fő


Fakultatív hajókirándulás a Moldván svédasztalos vacsorával ( ) 6.900 Ft/fő


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél