Utazási ajánlat

Közép-Itália, a Mozaikok és a Művészetek városai (194105)

  • Olaszország / Körutazás Olaszországban

  • Elhelyezés
    : Program szerint
  • Ellátás: leírás szerint
  • Utazás: Busz
Olaszország

Utazás: Kényelmes, nyugati típusú autóbusszal, idegenvezetővel. Az autóbuszon kávé, üdítő forintért kapható. Az idegenvezető útközben a buszon videofilmekkel szórakoztatja, valamint kulturális beszámolóval tájékoztatja utasainkat.

Indulás: Budapest, Hősök tere, Műcsarnoktól, reggel 6 órakor. Találkozó ugyanott reggel ½ 6-kor.

Felszállási lehetőségek: SZLOVÉNIA FELÉ MEGY A BUSZ!Budapest - Székesfehérvár - Balaton déli oldala - Nagykanizsa - Szlovénia felé

Szállás: (1+2 éjszaka)
1 éjszaka Padovánál vagy Jesolóban***szálloda(
2 éjszaka Rimini / Catollica-nál ***hotel

Ellátás:
- kontinentális, bővített reggeli
- vacsorázási lehetőség, menüválasztékos vacsora irodánkban befizethető csak 2.900,- Ft / fő / naphelyszínen 18,- € / fő / nap

Program:

1. nap:
Utazás rövid pihenőkkel, útközben 1 hosszabb megálló Szlovéniában. Ebédidő. Délután Padova vagy Velence városa lesz első úticélunk!PADOVAba érkezés a délutáni órákban a mesés középkori városba. Egyeteméről híres város, úticélunk első állomása. Olaszország legfontosabb zarándokhelye. Szent Antal Bazilika, Gattamelata lovas szobra, Piazza delle Erbe, Egyetem épülete, Prato delle Valle, Városháza Caffé Pedrocchi, Palazzo della Raggione.

2. nap:
FERRARA a reneszánsz korban Italia híres Este dinasztia irányítása alatt élte fénykorát. Érseki székhely, egyetemi város. A város központjában emelkedik az Esték négytornyú Vízivára és Girolamo Savonarola emlékműve. A Szent György Katedrális, mely román-lombard stílusban épült, a ferrarai iskolai mestereinek freskói díszítik. Szabadprogram.Délután RAVENNA városába a mozaikok fellegvárába érkezünk. A mozaikok segítségével vissza idézzük a bizánci idők szépségét, aranykorának gazdagságát. Sétánk során megtekintjük a hangulatos belvárosi Piazza del Popolo-t, Dante Alighieri síremlékét (mauzoleumot), San Vitale templomot és a szentély fülkéinek mozaikjait, Justiniánus császárt és feleségét. Érkezés a Rimininél lévő szállásra. Szabadprogram.Program ára: 40,- €

3. nap:
Reggeli után Emilia Romagna legszebb városába, BOLOGNAba látogatunk el, mely várost még a középkor óta a "tornyok városának" is neveznek! Híres egyeteméről, főzőiskoláiról, valamint itt született az olasz könnyűzene kiemelkedő alakja, Gianni Morandi is! Nyáron kedvező a séta árkádos épületei között. Szabadidő a San Petronio bazilika látogatása után a Piazza Maggiore-n.FAENZA kisváros kihagyhatatlan uticél a túristáknak, ahova a haza vezető úton látogatunk el. Kerámia kézműipara világhírű. Vásárlási lehetőség, majd érkezés a szállásra, vacsora. Este szabadprogram Rimini, séta a Corson.Program ára: 40,- €

4. nap:
Reggeli után indulás haza. Útközben idegenvezetőnk, zenével, filmekkel teszi változatosabbá az utazást, valamint 3 óránk pihenők kulturált autógrilleknél!Ezt követően folyamatos utazás hazafelé Szlovénián keresztül, kb. 21 óra felé érkezés Budapestre. 

Az ár tartalmazza:
- szálloda büfé reggelivel
- az utazást busszal
- magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
- Baleset-betegség-poggyász biztosítás külön köthető(Atlasz Biztosító): 560,- Ft / fő / nap

FAKULTATÍV PROGRAMOK: (NEM KÖTELEZŐEK!!!)
Min. 20 fővel indulnak (a tavalyi gyakorlat alapján kb. 1-1 programra 30-an jelentkeztek.) A nappalok hosszúsága miatt a programok után is volt lehetőség a fürdőzésre, napozásra. Programok, napok felcserélhetőek!
 
FIGYELEM!
A részvételi díj eurós része csoportos a helyi idegenforgalmi adó,városokba való behajtási engedély: 25,- € / fő összesen a 4 napra, szállásra, ez az összeg kötelezően fizetendő az érkezéskor a szállodában az idegenvezetőnél!Amennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2013-10-31 -tól !! AKCIÓS !! 3 48.900 Ft/fő ( 2 ágyas szoba; Ft/fő ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Utazás busszal, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Utasbiztosítás


Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél