Utazási ajánlat

Körutazás Izraelben - legjobb ár! (79440)

  • Izrael / Körutazás Izraelben

  • Elhelyezés
    : Hotel ***
  • Ellátás: Félpanzió
  • Utazás: Repülő
Izrael

GARANTÁLT INDULÁS, MAGYAR IDEGENVEZETŐ VÉGIG A CSOPORTTAL!


1. nap: elutazás Budapestről Tel Avivba diszkont légitársaság repülőjáratával, érkezés után transzfer autóbusszal Nazarethbe, vagy Tibériásba, vacsora és szállás.

2. nap: reggeli után egész napos autóbuszos kirándulás a Galileai-tó szent helyeire. A kirándulás során látogatás a Karmel hegyre, ahol a Karmelita rend temploma és kolostora található. Továbbutazás Kánába, az újszövetségi menyegző helyszínére, majd, Nazarethben az Angyali Üdvözlet Temploma megtekintése és látogatás Mária kútjánál.

3. nap: reggeli után elutazás a Tábor hegyre, mely a Krisztus színeváltozásának helyszíne volt, majd elutazás a Galileai-tó szent helyeire. A kirándulás során Capernaumban látogatás Szent Péter házánál, a régi zsinagógánál és az Úr Asztala Kápolnánál, Tabghában, a kenyér és halszaporítás csodájának helyszínének és a bizánci mozaiknak megtekintése. Továbbutazás a Nyolc Boldogság hegyére, a Ferences Kápolnához, mely a Hegyi Beszéd színhelye volt, végül a Szent Apostolok templomának meglátogatása után visszautazás a szálláshelyre.

4. nap: kora reggel elutazás a Jordán völgybe, a híres keresztelő hely Yardenit megtekintése után látogatás a Szent György monostornál, Jézus megkísértésének helyszínénél, majd Jerikóban, az Elisha forrásnál. Továbbutazás Bethlehembe, útközben Bethanyban a Mária és Márta kolostor meglátogatása. Szállás Bethelemben.

5. nap: egész napos városnézés Jeruzsálemben. Látogatás az Olajfák hegyén, Mennybemenetel kápolna, Miatyánk temploma, Getshemane kert, ősi olajfák. Látogatás Szűz Mária sírjánál, a Nagyboldogasszony apátságban. Majd séta a Via Dolorosán követve a Keresztút állomásait egészen a Szent Sír templomáig a Golgota hegyén. Szállás Bethelemben.

6. nap: látogatás a Sion-hegyen, ahol az Elszenderülés temploma, az Utolsó vacsora terme és Dávid király feltételezett sírja található. Majd utazás Ein Karembe, ahol látogatás Keresztelő Szent János templomában és a festői völgy túlsó oldalán található Erzsébet és Szűz Mária találkozásának templomában. Visszatérve séta Nyugati Falnál, szabadidő, vásárlási lehetőség az óvárosi bazárban. Szállás Bethelemben.

7. nap: látogatás a Születés templomában – Jézus feltételezett születési helyén, majd kirándulás a Betlehemtől 3 km távolságra található Pásztorok mezejére. Itt jelent meg egy angyal a pásztoroknak, hogy hírül adja nekik a Megváltó születését. Transzfer a repülőtérre útközben informatív városnézés Tel Aviv-ban és a jaffai óváros, a művész negyed és a világítótorony megtekintése. Utazás diszkont légitársaság repülőjáratával BudapestreA részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza: utazás diszkontlégitársaság repülőjárataival, Budapest – Tel Aviv – Budapest útvonalon,turista osztályon, 6 éjszakai szállás (3 éjszaka Tiberias vagy Nazareth + 3éjszaka Betlehem) félpanzióval, transzferek, kirándulások és városnézésekautóbusszal a program szerint, baleset, betegség- és poggyászbiztosítás,útlemondási biztosítás, magyar idegenvezető.

Részvételi díjon felül fizetendő:repülőtéri illetékAmennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2013-10-29 -tól !! AKCIÓS !! 6 179.000 Ft/fő ( 2 ágyas szoba; Ft/fő ) árkalkuláció
2013-11-05 -tól !! AKCIÓS !! 6 179.000 Ft/fő ( 2 ágyas szoba; Ft/fő ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Utazás repülőgéppel, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető, Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás, Egyéb leírás szerint, Utazás busszal, Transzfer

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Repülőtéri illeték


Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél