Utazási ajánlat

Karnevál Rijekában (184103)

  • Horvátország / Körutazás Horvátországban

  • Elhelyezés
    : Hotel ****
  • Ellátás: Félpanzió
  • Utazás: Busz
Horvátország

Egy több évszázados tradíciót ápolva a mai formájában több mint 30 éve rendezik a Rijekai Karnevált. A közel egy hónapos karneváli ünnepségsorozat fénypontja és egyben zárórendezvénye a Nemzetközi Karneváli Parádé. Erre az eseményre invitáljuk kedves utasainkat. A több mint 10.000 felvonuló a világ számos országából érkezik, a jelmezek rendkívül változatosak: történelmi, mitológiai, humoros és mai modern témákat is feldolgoznak, illetve számos népművészeti elemmel is találkozhatunk.

Utazás: Légkondicionált luxusautóbusszal.
Szállás:. 2 éjszaka Opatijában egy szép 4 csillagos szálloda kétágyas, fürdőszobás szobáiban. A szálloda ingyenes vezeték nélküli internetkapcsolattal, valamint egy jól felszerelt, modern wellness részleggel is rendelkezik. (Az úszómedence használata ingyenes, a többi szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe.)
Nincs éjszakai buszozás.
Ellátás: Félpanzió (büféreggeli, büfévacsora)

1. nap: Limski-fjord, Rovinj, Bale
Elutazás Budapestről reggel 6 órakor a Déli pályaudvartól. Székesfehérvárról az autóbusz 7 órakor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Letenye – Zágráb – Rijeka útvonalon Rovinj irányába. Rövid kitérőt teszünk a Limski-fjordhoz. 9 km mélyen nyúlik a szárazföld belsejébe ez a hegyekkel szegélyezett keskeny tengeröböl, amit formája miatt fjordnak szoktak nevezni. Következő állomásunk Rovinj. A félszigetre épült sikátoros középkori óváros a legszebbek közé tartozik Horvátországban. Lehetőség felmenni a félsziget legmagasabb pontján álló Szent Euphémia-templomhoz, ahonnan meseszép panorámában gyönyörködhetünk. Késő délután séta egy középkorból ittfelejtett településen, Baléban, majd utazás Opatijába. Szállás egy szép 4 csillagos szállodában (2 éj).

2. nap: Opatija (Abbazia), Rijeka (Fiume)
Reggel séta Opatijában, mely a XIX. század végén az Osztrák-Magyar Monarchia egyik legjelentősebb fürdővárosa volt, akkor épültek az előkelő szállodái. Késő délelőtt utazás Rijekába. A város ma Horvátország legnagyobb kikötője, tengerparti kapuja. Az egykori soknemzetiségű település 100 évvel ezelőtt még Magyarországhoz tartozott, akkor élte egyik virágkorát. Ismerkedés a várossal, majd a karneváli felvonulás megtekintése.

3. nap: Zágráb, Varasd
Délelőtt városnézés Horvátország fővárosában: a katedrális (magyar vonatkozású emlékekkel), Jelasics tér, Szent Márk-templom stb. Ezután séta a magyar határ közelében fekvő Varasd szép barokk óvárosában, majd hazautazás a Letenye – Nagykanizsa – Siófok – Székesfehérvár – Budapest útvonalon. Érkezés Budapestre az esti órákban.A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a 2 éjszakai szállást félpanzióval, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat és az idegenvezetéstAmennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2014-03-01 -tól 2 46.500 Ft/fő ( 2 ágyas szoba; Ft/fő ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Utazás busszal, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető, Útlemondási biztosítás

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Utasbiztosítás


Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél