Utazási ajánlat

Dél-Spanyolország körút Andalúzia + Gibraltár (102176)

  • Spanyolország / Körutazás Spanyolországban

  • Elhelyezés
    : Program szerint
  • Ellátás: Reggeli
  • Utazás: Repülő
Spanyolország

Tervezett program:

1. nap: Budapest – Malaga – Costa del Sol

Elrepülés Malagába. Érkezés után transzfer a szállodába, szabad program, a környék egyéni felfedezése. Vacsora. Szállás Malaga körzetében (Costa del Sol).

 

2. nap: Costa del Sol – Gibraltár


Reggeli, majd szabad program, vagy fakultatív programlehetőség: egésznapos kirándulás Gibraltárba. A terület 1713 óta brit kolónia, ma a Fölközi-tenger nyugati medencéjének egyik bevásárló paradicsoma. A sziklás vidéken számos érdekesség található: Szt. Mihály barlang, 3000 méterrel a tengerszint felett, a majmok barlangja: Gibraltár leghíresebb „lakói” a makákók, szabadon élnek a sziklákon. Délután szabad program, vásárlási lehetőség, visszaérkezés a szálláshelyre a késő délutáni órákban. (A program ára: 18.500 Ft, a felvonó-sziklatúra nincs benne, helyszínen fizetendő kb. 25 EUR.) Vacsora. Szállás Malaga körzetében (Costa del Sol).

 

3. nap: Costa del Sol – Nerja barlangok – Granada


Reggeli, majd indulás a Nerja barlangokhoz. Nerja óvárosa tipikus andalúziai falvak hangulatát nyújtja szűk utcáival, és fehér házaival. A Nerjai cseppkőbarlangban 1959-ben felfedezett őskori festmények ma Spanyolország 3. leglátogatottabb nevezetességének számítanak. A világhírű cseppkőbarlang-rendszer kb.5 kmhosszan húzódik a föld alatt. Kitűnő akusztikájának köszönhetően zenei hangversenyeket tartanak termeiben. Továbbutazás Granadába. Vacsora. Szállás Granadában.

 

4. nap: Granada – Alhambra – Generalife


Reggeli, majd szabad program, vagy fakultatív programlehetőség a híres spanyol mondás szellemiségében: „Aki nem látta Granadát, az nem látott semmit!” Egésznapos városnézés, mely során láthatjuk a város központját, a főbb és híresebb tereket és templomokat. Megtekintjük az egykori mór uralkodók rezidenciáját, az Alhambra palotát, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Granadára, majd ellátogatunk a Generalife-hez, mely a Nasrid szultánok nyári palotája volt. Ezen utóbbi látnivalók a UNESCO Világörökség részét képezik. (A program ára: 14.800 Ft) Vacsora. Szállás Granadában.

 

5. nap: Granada – Cordoba – Sevilla


Reggeli után utazás Cordobába. Cordobát régi történelme, gazdag kultúrája teszi kihagyhatatlanná, ha Dél-Spanyolországban járunk. A Karthausiak alapították a római korban, majd a 711-es mór invázió után az arabok fellegvára lett. Városnézés: óváros, a Római híd, a világhírű óriásmecset, a Mezquita (850 márványoszloppal), stb. Délután továbbutazás Sevillába. Vacsora. Szállás Sevillában.

 

6. nap: Sevilla


Reggeli, majd félnapos városnézés Andalúzia fővárosában (katedrális és a harangtorony, a „La Giralda”, a Santa Cruz negyed, stb.). A csodálatos építmények közül megtekintjük az egykori királyi palotát, a világhírű Alcazart. Délután a város egyéni felfedezése vagy sétaa gyönyörű MariaLuisa Parkban. Fakultatív programlehetőség: andalúz est tipikus falmenco tánccal (helyszínen fizetendő). Vacsora. Szállás Sevillában.

 

7. nap: Sevilla – Rhonda


Reggeli, majd utazás Andalúzia legromantikusabb városába, Rhondába. Megnézzük a középkori erődítményt: a bástyákat, a tornyokat, és az Almocábar kaput. A városkát kettészelő Guadalevin folyó vájta ki a közel100 métermély El Tajo szurdokot, ami mára a város egyik leghíresebb látványossága. Ellátogatunk a város történelmi arénájához (ez a legrégebbi aréna Spanyolországban), mely 1785-ben kőből épült és ma egy múzeumnak ad otthont, amely a bikaviadal művészetét és történetét mutatja be. Az óvárosban látni fogjuk a régi palotákat és templomokat. Továbbutazás Costa del Solra. Vacsora. Szállás Costa del Sol körzetében.

 

8. nap: Costa del Sol


Reggeli, majd egész nap szabad program, fürdés, pihenés. Vacsora. Szállás Costa del Sol körzetében.

 

9. nap: Costa del Sol


Reggeli, majd egész nap szabad program, fürdés, pihenés. Kirándulási lehetőség a környék elbűvölő kisvárosaiba helyi közlekedéssel. (A közlekedés és az esetleges belépők helyszínen fizetendők.) Vacsora. Szállás Costa del Sol körzetében.

 

10. nap: Costa del Sol – Malaga – Budapest


Reggeli, szabadidő, vásárlási lehetőség, majd transzfer a malagai repülőtérre elrepülés.

 

Az út során érintett UNESCO Világörökségek:

-   Cordoba történelmi központja (1984.)

-   Az Alhambra,az ElGeneralife (1984.)

-   A katedrális és az Alcazar Sevillában (1987.)Szolgáltatások:

- repülőjegy

- BBP biztosítás

- közlekedés külön busszal

- bécsi indulás esetén a Budapest-Bécs-Budapest busztranszfer

- szállás: 3-4*-os szállodákban, 2 ágyas, fürdőszobás szobákban, büfé reggelivel

- magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig


Részvételi költség:

    Reptéri illetékek, kb.: 49.000 Ft

    Sztornó biztosítás: 4.045 Ft (Az alap eészvételi díj 1,4%-a)

    Egyágyas felár: 59.000 Ft (Mentességről ld. a honlap főoldala)

    A 2. napi fak.pr.: 18.500 Ft (Gibraltár)

    A 4. napi fak.pr.: 14.800 Ft (Városnézés: Alhambra, Generalife)

    A belépők a programban feltüntetett étkezések, kb.: 95 EUR (érkezéskor egy összegben fizetendő) +/-5%


A belépőket (Nerja barlangok, Cordoba-i mecset, Giralda, Rhonda-i aréna) és a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák) szolgáltatásaink nem tartalmazzák, ezek a helyszíni szolgáltatóknak fizetendők. Ára: kb. 95 EUR +/-5%

Borravaló: ajánlott 3 EUR/fő/nap

További tudnivalók:

Minimum létszám: 22 fő.
Fakultatív program: minimum 15 főtől

Fontos! A személyi igazolványnak vagy útlevélnek legalább a visszaérkezésig még érvényesnek kell lenni.

 A valutaárfolyamok az árakat módosíthatják.

Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, de más áron és más szolgáltatásokkal.Amennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2014-05-15 -tól 9 289.000 Ft/fő ( 2 ágyas szoba; Ft/fő ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Utazás repülőgéppel, Transzfer, Utazás busszal, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető, Utasbiztosítás

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Repülőtéri illeték, Útlemondási biztosítás, Fakultatív programok, Belépők


Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


Gibraltár ( ) 18.500 Ft/fő

A 2. napi fakultatív program:

Városnézés: Alhambra, Generalife ( ) 14.800 Ft/fő

A 4. napi fakultatív program

hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél