Utazási ajánlat

Bosznia-Hercegovina nyolc csodája (213931)

  • Bosznia- Hercegovina / Körutazás Bosznia-Hercegoninában

  • Elhelyezés
    : Apartman
  • Ellátás: Önellátás
  • Utazás: Busz

Utazás: légkondicionált autóbusszal, 2 sofőrrel.
Ellátás: önellátás.
Szállás: 1 éj Klek üdülővárosban, horvát tengerparti 4 fős apartmanokban, 2 fő/szoba elhelyezéssel, egy házban egy hálószoba+1 nappali kihúzható ággyal található. 2 fő/ház elhelyezés esetén felár fizetendő.


1. nap: Indulás Budapestről 21.30 órakor. Pécs városát útba ejtve, folytatjuk utunkat Szarajevóba. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap: Többszöri pihenők után megérkezés Horvátországon keresztül Bosznia-Hercegovinába:– SZARAJEVÓ /mecsetek, dzsámik, a Habsburgok által épített katedrális; Latin-híd, amely Ferenc Ferdinánd trónörökös elleni merénylet helyszíne; séta a keleti bazárban, ill. látogatás a szarajevói sörgyár sörözőjébe/. – JABLANICA /a Neretvai-csata helyszíne és emlékhelye/. – Zarándoklat MEDJUGORJE-ba, a Mária jelenés helyszínére. – KRAVICA VÍZESÉS/a Trebizat folyón mésztufagátak által létrejött 120 méter széles vízesés, mely a legnagyobb és a leglátványosabb az országban/.

3. nap: POCITELJ, ahol egykor a Dubrovniki Köztársaságot és Boszniát elválasztó kapu állt./Mátyás király által is építtetett vár, amelyről csodálatos a kilátás a Neretva völgyére/. – BLAGAJ/séta a Buna-forráshoz és a forrásnál lévő sziklafalhoz építtetett derviskolostorhoz/ – MOSTAR az ország legnagyobb települése és egyben gazdasági központja. /városnézés, a Csontváry által is megfestett régi-új híd (világörökség része), bazár, muzulmán emlékek, szabadprogram/– JAJCE városa egy tojás alakú hegy tetején helyezkedik el. Erről kapta nevét is. /rövid pihenő a híres vízesésnél, amelyet Csontváry is megfestett/. – Utazás haza Horvátországon keresztül.– Pécs – Budapest. Éjszaka az autóbuszon.

4. nap: Többszöri pihenők után hazaérkezés.


Az ár tartalmazza:  (35 utas esetén)  az utazást, a szállást, a csoportvezetést és a szervezési költséget.
Az ár nem tartalmazza a belépődíjakat, idegenforgalmi adót és az utasbiztosítást!

Amennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2014-05-09 -tól 1 28.200 Ft/fő ( 2 ágyas szoba; Ft/fő ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Utazás busszal, Szállás, Idegenvezető

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Ellátás megadott szerint, Utasbiztosítás, Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza


Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél