Utazási ajánlat

Barcelona és Katalonia Kincsei (207934)

  • Spanyolország / Körutazás Spanyolországban

  • Elhelyezés
    : Hotel ***
  • Ellátás: Félpanzió
  • Utazás: Repülő
Spanyolország

Barcelona és Katalónia kincsei
5 nap / 4 éjszaka
Indulási időpontok: 2013.X.8.,X.22.,2014.IV.17., IV.30.
Utazás: menetrend szerinti repülőgéppel
2013 tervezett Wizz Air menetrend
BUD 17.00 BCN 19.30
BCN 20.05 BUD 22.40

Elhelyezés: 3*os szállodában Callela, vagy Santa Susanna nyaralóhelyen
Ellátás: büfé félpanzió
Minimum létszám: 15 fő

Program:
1. nap: Budapest Barcelona
Elutazás Barcelonába a menetrendtől függően, majd transzfer a tengerparti nyaralóhelyen található szállodánkba. A nyaralóhely Barcelonától max 70 kmre van, a belváros, a Plaza Catalunya gyorsvasúttal mintegy 70 perc alatt, kényelmesen megközelíthető. A szobák elfoglalása, szabadidő.
2. nap: Montserrat Barcelona
Reggeli a szállodában, majd egész napos Montserrat Barcelona kirándulásra indulunk. Montserrat Katalónia spirituális központja, a csodálatos környezetben fekvő bencés kolostort barlangok, kápolnák veszik körül. A bazilikában a Montserrati Szűzanya, a Moreneta az oltárról néz le a hívekre. Barcelonába érve autóbuszos nézelődés az Olimpiai Stadion, a kikötői negyed, a Kolumbusz szobor útvonalon, majd a híres Rambla és a római alapokra épült gótikus városrész érintésével fejezzük be a programot. Visszatérés a szállodába.
3. nap: Tengerparti pihenés, vagy fakultatív kirándulás
Reggeli után szabadidő egyéni felfedezésekre a nyaralóhelyen, vagy Barcelonában, vagy egész napos /kb 8 óra / fakultatív kirándulás Gerona Figueres útvonalon. Közös séta Gerona óvárosában, ahol a pasztelszínekben egymáshoz simuló házak mögött, teraszokkal, szép kis üzletekkel rejtőzik a Rambla. A szabadidőben javasoljuk a szépen felújított gótikus és katalán barokk katedrális meglátogatását. Figueresben a Dali Múzeum a madridi Prado után a legnépszerűbb egész Spanyolországban. A városka egykori színházának üvegkupolás épülete Dali szürrealista álomfényképeiből létrehozott sok alkotását őrzi, amelyek átfogó betekintést adnak a világhírű művész életművébe. Visszatérés a szállodába.
4. nap: Tengerparti pihenés, vagy fakultatív kirándulás
Reggeli után szabadidő, vagy egész napos /kb 8 óra / fakultatív kirándulás Besalú Rupit útvonalon. Besalú városka délkeleti kapuja a Fluvia folyót átívelő, XII. századi, gótikus őrtornyokkal védett, román kori híd, ezen át jutunk a zsidó és keresztény kultúra ötvöződéséből keletkezett óvárosba. Katalónia egyik legjelentősebb középkori műemléki együttesében apró terek, szűk utcák, vezetnek bennünket az oroszlános reliefekkel őrzött homlokzatú, 3 hajós román templom elé. Séta, majd az Ibériai félsziget legfestőibb hegyei közt rejtőző, XVI. századi Rupit falucskába érkezünk. Panoráma az El Far kolostorból, ahol felár ellenében a szerzetesek által készített autentikus ételsorral várnak bennünket. Visszatérés a szállodába
5. nap: Barcelona Budapest
Reggeli,vagy hidegcsomag a menetrend függvényében majd transzfer a repülőtérre, vagy 2013 őszém, útban a barcelonai repülőtérre rövid autóbuszos városnézésre indulunk Gaudi nyomában. A modernista épitész zseni leghíresebb alkotása, a Sagrada Familia, után a Casa Batlló és a Casa Milá lakóházak bizarr kéményei, balkonjai, kívülről való megtekintése is maradandó élményt jelentenek. Barcelona repülőteréről hazautazás.

Amennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2014-04-17 -tól !! AKCIÓS !! 4 114.900 Ft/fő ( 2-ágyas standard; Ft/fő 2-ágyas standard - Félpanzió ) árkalkuláció
2014-04-17 -tól !! AKCIÓS !! 4 114.900 Ft/fő ( 2-ágyas standard pótágyazható; Ft/fő 2-ágyas standard pótágyazható - Félpanzió ) árkalkuláció
2014-04-30 -tól !! AKCIÓS !! 4 114.900 Ft/fő ( 2-ágyas standard; Ft/fő 2-ágyas standard - Félpanzió ) árkalkuláció
2014-04-30 -tól !! AKCIÓS !! 4 114.900 Ft/fő ( 2-ágyas standard pótágyazható; Ft/fő 2-ágyas standard pótágyazható - Félpanzió ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Szállás, Ellátás megadott szerint, Telepített magyar nyelvű képviselet

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Repülőtéri illeték, Transzfer, Útlemondási biztosítás, Utasbiztosítás, Foglalási díj


Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél