Utazási ajánlat

Az Alpok és Provence legjava (212764)

  • Franciaország / Provence

  • Elhelyezés
    : Hotel ***
  • Ellátás: Reggeli
  • Utazás: Busz
Franciaország

1. nap: Budapest - Torino
Elutazás a kora reggeli órákban Szlovénián keresztül Olaszországba. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel a Torino közeli szálláshelyre.

2. nap: Grenoble - Aix - Les-Bains - Chanaz - Annecy
Reggeli után a Rhone Alpok legszebb városaink felfedezésére indulunk. Első megállónk az Alpok szívében fekvő Grenoble. Az Alpok és a Dauphiné megye fővárosában amerre a szem ellát, hegyeket lát. A 2050 éves emlékekkel is büszkélkedő óváros igazi fantasztikus kulturális csemege. Továbbutazás a Bourget tó partján fekvő híres fürdőváros, Aix-Les Bains érintésével Chanaz kisvárosába ahol betekintést nyerhetünk a dióolaj készítés rejtelmeibe is egy XIX. századi malom épületében. Kóstoló a jellegzetes helyi termékekből majd folytatjuk utunkat. Következik a tóparti Annecy városába. Az Alpok Velencéjeként is emlegetett város garantáltan lenyűgözi a látogatókat. Séta a keskeny utcácskák, reneszánsz házak övezte hangulatos óvárosban majd utazás az Annemasse városában található szállásra.

3. nap: Genf - Chamonix
Városnéző séta Genf városában majd utazás gleccserek, magas hegycsúcsok világába. A Mont Blanc lábánál fekvő Chamonix-t sokan az "Alpok fővárosának" tartják, egyesek szerint a világ legszebb síterepe. A város legnagyobb nevezetessége az Aiguille du Midi 3842 m-es csúcsára vivő felvonó, ahonnan csodálatos körpanoráma nyílik, és innen indulnak a Mont Blanc-ra vezető túrák is. Visszaérkezés a szállásra az esti órákban.

4. nap: Lyon - St Remy de Provence - Les Baux de Provence
Első uticélunk a kulturális világörökséghez tartozó Lyon, mely a Fourviere és a Croix-Rousse lankáival már kétezer éve őrzi a Rhône és a Saône összefolyását, és fogadja a látogatókat. Kacskaringós utcácskákat, szűk sikátorokat bejárva ismerhetjük meg a város legfontosabb nevezetességeit majd Van Gogh nyomában folytatjuk utunkat Provence szívébe. St Remy de Provence városában megtekintjük a jellegzetes provence-i román stílusban épült Saint Paul de Mausole kolostort, ahol Van Gogh élt és alkotott és számos híres festménye készült. Utolsó megállónk Les Baux de Provence elbűvölő kisvárosa majd a közelben található szállás elfoglalása az esti órákban.

5. nap: Roussillon - Gordes - Aix-en-Provence
Reggeli után a régió egyik legszebb városát fedezzük fel. Irány az okker vidék. Roussillon kisvárosa a közeli okkerbányáknak köszönhetően Provence egyik leglátványosabb települése. Szinte minden épülete mélyvörös vagy okkersárga színben pompázik, lenyűgözve a látogatókat. Következő megállónk Franciaország legszebb városa, a dombtetőre épült Gordes. Utazás Provence egykori fővárosába mely ma gyógyfürdőhely, a művészetek, a kutak és a platánok városa. Belvárosi séta Aix-en-Provence városában, majd visszautazás a szállásra.

6. nap: Cannes - Nizza - Monaco
A francia riviéra leghíresebb városai fedezzük fel mai kirándulásunk alkalmával. Városnézés Cannes-ban majd továbbutazás Nizza városába. Gyalogos és buszos városnézésünket követően Monaco városán átutazva haladunk tovább olaszországi szállásunkra.

7. nap: Ligúria  -Budapest
Reggeli majd folyamatos utazás Szlovénián keresztül Magyarországra. Késő esti érkezés Budapestre.Utazás: autóbusszal, Szállás: **/*** szálloda, Ellátás: reggeli

Részvételi díj: 134.900,-Ft/fő, Gyermek ár: 121.000,-Ft/fő, Félpanzió: 22.800,-Ft/fő, Egyágyas felár: 27.000,-Ft/fő, Biztosítás: 3.850,-Ft/fő, Sztornó biztosítás: 1.5%Amennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2014-05-19 -tól 6 134.900 Ft/fő ( 2 ágyas; Ft/fő ) árkalkuláció
2014-09-03 -tól 6 134.900 Ft/fő ( 2 ágyas; Ft/fő ) árkalkuláció
2014-09-03 -tól !! AKCIÓS !! 6 114.665 Ft/fő ( 2 ágyas; Ft/fő 2014.04.02-ig érvényes ár, előleg befizetése esetén! ) árkalkuláció
2014-09-03 -tól !! AKCIÓS !! 6 101.175 Ft/fő ( 2 ágyas; Ft/fő 2014.04.02-ig érvényes ár, teljes összeg befizetése esetén! ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Utazás busszal, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás, Fakultatív programok, Idegenforgalmi adó - helyszínen fizetendő, Belépők

Árfolyam információ(k):

Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél