Utazási ajánlat

Apartmanok Görögországban (99017)

  • Görögország / Paralia

  • Elhelyezés
    : 2-3-4-5-6 fős apartman
  • Ellátás: Önellátás
  • Utazás: Busz
Görögország

Görögországba érkezve a turistát már az első pillanatban megérinti a mediterrán mentalitás, melynek jellemzője, hogy az emberek szívélyesek, kedvesek, szolgálatkészek. A görög életstílus azonban sokkal lassabb az itthoninál. Bár a görög hétköznapok csak 9 óra körül kezdődnek, délután egy óra körül már szinte mindenhol sziesztát tartanak. Ennek megfelelően a görög este 19 óra tájban indul, és hosszan belenyúlik az éjszakába.

Az ország gasztronómiáját illetően mindenki talál ízlésének megfelelőt. Legismertebb és legelterjedtebb a gyros, mely a Magyarországon kaphatóhoz képest sokkal ízletesebb és kiadósabb. Kedvelt még a souvlaki, mely leginkább a magyar saslikhoz hasonlítható. A zöldséges ételek kedvelői biztosan kipróbálják majd a jól bevált ízletes görögsaláta mellett a mousakát is, vagyis a padlizsános-paradicsomos rakott egytálételt. Mindemellett - tengerparti országról lévén szó - a tenger gyümölcsei minden változatban fogyaszthatók.

Különlegesség még a sült feta sajt, az ún. saganaki. Desszertként zamatos, üdítő gyümölcsöket és különböző - legkevésbé sem diétás - mézes süteményeket fogyaszthatunk.

Természetesen a jó ételekhez jó italok dukálnak. Napközben a forró hőségben jólesik a hűsítő frappé, vagyis a finom jegeskávé. Az este azonban a tüzesebb alkoholos italoké, ilyen például a speciális görög gyantás bor (recina), az ún. kumkvat likőr vagy a mindenki által ismert ánizsos törkölypálinka, az ouzo.

Desztinációink kiválasztásakor arra törekedtünk, hogy minden célcsoport igényét kielégítsük. Ennek megfelelően az észak-görögországi helyek közül Neos Marmarast és Sartit elsősorban a nyugodt, csendes kikapcsolódásra vágyóknak, lassan mélyülő tiszta homokos tengerpartja miatt a kisgyerekes családoknak ajánljuk. Idősebb, nehezebben közlekedő utasaink számára a fent említett helyek közül inkább Sartit javasoljuk, mivel Neos Marmaras strandját meredekebb domboldal választja el az apartmanjainktól.
Autóbusszal eljuthatunk görög szigetekre is (Korfu, Zakynthos, Kefalonia), ahol szintén jól felszerelt, kényelmes apartmanokat tudunk biztosítani.

Észak-Görögországban található Paralia, Nei Pori, melyek véleményünk szerint a nyüzsgő, szórakozni vágyó fiatalok paradicsoma.

Bár üdülőhelyeink Görögország-szerte máshol terülnek el, általánosságban azonban mindenhol ugyanaz mondható el szálláshelyeinkről. Apartmanjaink, és néhol szállodáink is kőpadlósak, konyháik csak a férőhelynek megfelelően vannak felszerelve szerény főzőcskézéshez. A fürdőszoba mérete gyakran kisebb a megszokottnál, és nem minden esetben található bennük zuhanytálca és zuhanyfüggöny.

A szálláshelyeken sehol sem kell kauciót fizetni (kivéve Paralián az Atlantis és Billys apartmanok), a turnusváltáskori takarítást és az ágyneműk cseréjét a részvételi díj tartalmazza. A szobákat távozáskor 9 óráig el kell hagyni, és érkezéskor 14 óra után lehet elfoglalni.

Minden szálláshelyünkön a görög partnerirodánk által biztosított magyar idegenvezető fogadja utasainkat, aki elhelyezi a csoportot, szervezi és bonyolítja a fakultatív programokat, megoldja a felmerülő problémákat. Az idegenvezető a szálláshelyen tart fogadóórát, illetve a görög utazási irodában érhető el. A fakultatív programokért minden esetben a partneriroda vállalja a felelősséget, így bárminemű reklamációt csak helyben lehet eszközölni.

2-3-4 személyes stúdió apartmanok, 4-5-6 személyes 2 légterű apartmanok állnak az utasaink rendelkezésére, melyek a tengerparttól 300 m-en belül, általában 100-200 m-re találhatók. Néhány apartmanunk feláras, néhányra kedvezményt adunk a megadott árakhoz képest. Foglalás esetén erről pontos tájékoztatást adunk. Az eltérés mértéke 5 - 10 %.

A szálláshelyek 7-14 éjszakás turnusonként foglalhatók, az utazás ezen turnusok előtt illetve után valósul meg.

Magyarország szinte mindegyik nagyvárosában lehetőséget biztosítunk az autóbuszra felszállni, de az apartmanok foglalhatók egyéni utazással is.
Az észak-görögországi települések nagyjából 1100 - 1200 km távolságra találhatók a magyar határtól.

Javasolt útvonal egyénileg utazó utasaink részére: Röszke - Belgrád - Nis - Szkopje - Evzoni - Tesszaloniki.

A felszállási helyekről és az indulási időpontokról irodánkban, vagy bármelyik elérhetőségünkön kaphat pontos információt.

Ajánlatkérés esetén szíveskedjen megadni a település nevét (Paralia, Nei Pori, Sarti, Neos Marmaras, Korfu, Zakynthos, Kefalonia), az utasok számát, a turnus időpontját. Ezek alapján a legmegfelelőbb apartmant (akár többet is) ajánljuk Önnek.
Amennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Szállás, Utazás busszal

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Fakultatív programok, Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás


Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél