Utazási ajánlat

András Napi Disznótoros (164801)

  • Magyarország / Dunabogdány

  • Elhelyezés
    : Nincs
  • Ellátás: leírás szerint
  • Utazás: Busz
Magyarország

Utazás: busz

Időtartam: 1 nap

Ellátás: ebéd 

Felszállási lehetőségek:
07:45 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
08:15 Bp., III., Flórián tér, K&H Bank előtt

PROGRAM:

Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Autóbuszunkkal Esztergomba utazunk, ahol rövid gyalogos városnézés keretében ismerkedünk a nevezetességekkel. Ezt követően autóbuszunk a Mária Valéria híd lábához viszi utasainkat. Itt leszállunk a buszról és átsétálunk a hídon Párkányba. (aki nem szeretne sétálni, autóbuszunkkal is átmehet a hídon). Párkányban az autóbusznál üdvözlő itallal várjuk a sétából megérkező utasainkat.

Kb. 12:00 órakor indulunk Dunabogdányba a Forgó Étterembe, ahol ízletes DISZNÓTOROST szolgálnak fel.
Orja leves, májas hurka, véres hurka, kolbász, sült hús, hagymás burgonya, párolt káposzta  és sütemény lesz a bőséges ebédünk.  Az étterem szlogenje: „Nagy és finom”  Tanusíthatjuk, ez valóban így van!

A bőséges ebéd  után kezdődik a zene, tánc! Színvonalas élőzenére táncolhatunk, szórakozhatunk. A tánczenét Németh Zsigmond (Silversong) szolgáltatja. Minden zenés programunkon nagy sikere van!

A délutánt show-műsor színesíti. Tekintettel arra, hogy több utasunk a libanapi és a disznótoros programon is részt szokott venni, a két program műsora nem lesz azonos. A műsor  után folytatódik a zene, tánc.
Visszaindulás kb. 18:00 órakor, érkezés Budapestre kb. 19:30-kor.A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA: UTAZÁS BUSSZAL ODA-VISSZA, IDEGENVEZETŐVEL, RÖVID ESZTERGOMI VÁROSNÉZÉS, HÁROMFOGÁSOS DISZNÓTOROS EBÉD, MŰSOR, ÉLŐZENE, TÁNCOLÁSI LEHETŐSÉG.Amennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2013-11-30 -tól 0 6.190 Ft/fő ( 1 napos út; Ft/fő 1 napos út ) árkalkuláció
2013-12-01 -tól 0 6.190 Ft/fő ( 1 napos út; Ft/fő 1 napos út ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Utazás busszal, Ellátás megadott szerint, Egyéb leírás szerint


Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél