Utazási ajánlat

Adventi kirándulás Grazba és Szlovéniába (216045)

  • Ausztria / Graz

  • Elhelyezés
    : Hotel ***
  • Ellátás: Reggeli
  • Utazás: Busz
Ausztria

Időtartam: 2 nap/1 éjszaka

Elhelyezés: *** szálloda

Ellátás: reggeli

Utazás módja: Busszal   


Program:

1. nap: Szeged (Debrecen, Pécs) – Budapest – Szlovénia – Graz (420 km)

Reggeli indulás után utazás rövid megállásokkal Szlovénián keresztül Grazba. A kora délutáni órákban kezdjük grazi városnézésünket. Gyalogos sétánk során felkeressük a dómot, a Murán lévő kagylószigetet, felmegyünk a város fölött található óratoronyhoz, mely Graz jelképe is. Meggyőződhetünk arról, hogy méltán került fel az óváros az UNESCO Világörökségek Listájára. A nap során lesz szabadprogram is, amikor a főtér adventi vásárában lehet Glühweint (forralt bort) kóstolni és lehet finom kolbászt és virslit is fogyasztani. Akinek kedve van, megízlelheti a főtér közelében lévő cukrászdában a különleges melange kávét vagy valamelyik híres osztrák süteményt (pl. Sacher tortát, tiroli rétest). A kora esti órákban utazunk a város közelében lévő szállásunkra.

2. nap: Ausztria – Maribor – Ptuj – Lendva (430 km)

Reggeli után elhagyjuk Ausztriát és Szlovéniába utazunk. Első megállónk Szlovénia második legnagyobb városa: Maribor. Séta a Dráva-parti városban. Itt is a város központjában alakították ki az adventi vásárt. Ezt is megtekintjük, de elsősorban a város látványosságaival ismerkedünk: székesegyház, főtér, vár… Déli órákban indulunk tovább Ptujba. A város római kori emlékkel is rendelkezik. Ezt is láthatjuk. Szabadprogramunk után Lendvára utazunk. Itt felkeressük a magyar emlékeket: Szt. István szobrot, magyar iskolát Széchenyi és Kossuth emléktáblájával, továbbá a Makovecz Imre által tervezett művelődési házat. Programunk befejezése után indulunk haza. Az esti órákban érkezünk Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.Egyágyas felár: 8 500 Ft/főAmennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2013-12-07 -tól 1 29.950 Ft/fő ( 2 ágyas szoba; Ft/fő ) árkalkuláció
2013-12-14 -tól 1 29.950 Ft/fő ( 2 ágyas szoba; Ft/fő ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Utazás busszal, Szállás, Ellátás megadott szerint

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Utasbiztosítás, Belépők


Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél