Utazási ajánlat

Adventi Kalandozások (213351)

  • Ausztria / Körutazás Ausztriában

  • Elhelyezés
    : Program szerint
  • Ellátás: Reggeli
  • Utazás: Busz
Ausztria

ADVENTI KALANDOZÁSOK AUSZTRIÁBAN ÉS AZ ÁRPÁDKORI TEMPLOMOK HAZÁJÁBAN INGYENES CSOKOLÁDÉKÓSTOLÁSSAL

Utazás módja: autóbusszal   

Időtartam: 3 nap

Elhelyezés: középkategóriás szállodában, kétágyas, zuhanyzós / WC-s szobákban

Ellátás: reggeli

1. nap: Budapest – Gloggnitz ingyenes csokoládékóstolás – Semmering - Maria Schutz – Rust - Mosonmagyaróvár / Indulás kora reggel Budapestről Ausztriába, a Schwartza völgyébe, ahol nyomban felkeressük a gloggnitzi Lindt csoki gyár mintaboltját. Az ingyenes svájci csokoládékóstolás után lehetőség van pótolni a karácsonyi készleteket is. Gloggnitzban vonatra szállunk, hogy részesei legyünk a Világörökséggé nyilvánított semmeringi vasútvonal páratlan szépségeinek. Kétfajta vonattal is utazni fogunk, melyből az egyik emeletes lesz. A világ első hegyi vasútján utazni egyedi élmény. Hatalmas sziklafalak, káprázatos panoráma, tucatnyi viadukt és emeletes híd vár ránk, míg megérkezünk Semmering városkájába. A gyógyhatású üdülőhelyen sétálhatunk a panoráma útvonalon (időjárástól függően kabinos felvonóval fel is juthatunk a Semmering hegy tetejére, ahol egy 25 méter magas kilátó is vár minket). Következő állomásunk Maria Schutz, a híres búcsújáró templom, mely az oltár mögötti csodatévő forrásáról és a faluban található óriási fánkokról híres. A nap végén a Fertő-tó kincséhez, Ruszt városkájához utazunk. Az adventi pompába öltöztetett egykori legkisebb magyar királyi városunk igazán megkapó látványt nyújt. Szállás: Mosonmagyaróvár környékén.

2. nap: Mosonmagyaróvár - Melk – Krems – Göttweig – Bécs - Mosonmagyaróvár / Adventkor az osztrák Dunakanyar páratlan látványosságokkal szolgál. Melkben az adventi vásárt tekintjük meg, majd Kremsbe, Ausztria egyik legszebb városába utazunk, ezután a Göttweig-i apátság erkélyéről gyönyörködhetünk az elénk táruló páratlan panorámában. Bécsbe indulunk, hogy itt is elmerülhessünk a híres adventi forgatagban. Szállás Mosonmagyaróvár környékén, ahol ki-ki kedvére nézelődhet még az adventi vásárban, vagy akár még korcsolyázhat is.

3. nap: Mosonmagyaróvár – Lébény – Árpás – Rábaszentmiklós – Győr – Budapest / A mai nap első állomása Lébény a Szent Jakab Út (El Camino) magyarországi szakaszának jelentős állomása. A Szent Jakab templomot 1206-ban szentelték fel, s az elmúlt évben megújult. Árpás következik (templomát a XIII. században Szent Jakab apostol tiszteletére szentelték). Rábaszentmiklós következik, ahol a Szent Miklós körkápolnát (1060-70 körül épült) látogatjuk meg. A napot a vizek városában, Győr műemlékekben gazdag városában fejezzük be. (Káptalandomb, Egyházmegyei Kincstár és Könyvtár, Bazilika, Szent László hermája, Püspökvár tornya – kilátás Győr belvárosára, séta a történelmi belvárosban, az adventi vásárban (ahol este 7 és 9 óra között fényjátékban is gyönyörködhetnek). Hazaérkezés az esti órákban.          

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!Kötelező betegség-, baleset-, poggyász- és útlemondási biztosítás: 2.200.-Ft

A részvételi díj tartalmazza: az utazást autóbusszal, idegenvezetővel, két éjszakai szállást reggelivel, de nem tartalmazza a belépőjegyek árát (ezek várható összege: kb. 15.-€ + 11.50 € semmeringi felvonó + 1.000.-Ft )Amennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2013-12-13 -tól 2 29.990 Ft/fő ( 2 ágyas szoba; Ft/fő ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Utazás busszal, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás


Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél