Utazási ajánlat

Advent Zágrábban (216088)

  • Horvátország / Zágráb

  • Elhelyezés
    : Program szerint
  • Ellátás: Önellátás
  • Utazás: Busz
Horvátország

Időtartam: 1 napos út

Utazás módja: légkondicionált autóbusszal 

Program

Indulás Budapestről 05:30-kor. Folyamatos utazás Zágrábig, Horvátország fővárosáig, útközben rövid pihenőkkel. Elsőként közös sétát teszünk idegenvezető kíséretében az óvárosban és a várnegyedben.

Zágrábban úgy érezhetjük magunkat, mintha fővárosunk valamelyik utcájában sétálnánk. Ebben jelentős része van a sok évszázados kapcsolatoknak, hiszen I. László királyunk emeltetett a mai Káptalan-dombon Szt. istván tiszteletére templomot és a várost püspöki székhellyé tette. Könyves Kálmánnal 1102-ben kezdődik a közös magyar-horvát királyok uralma.

A közös séta után szabadidő áll rendelkezésre, amely alatt érdemes ellátogatni a Jalasic térre, ahol korcsolyapálya várja a látogatókat, illetve hatalmas fűtött sátrakban élvezhetjük az advent elmaradhatatlan ízeit: a horvát kolbászokat, húspogácságat, cevapokat és természetesen a forralt borok között is válogathatunk.

Az adventi vásár elmaradhatatlan részét képzi a karácsonyi kézművesek kirakodása is, amely nemcsak a Jelasic téren, hanem a Mirko Bogovic sétáló utcában is helyet kapnak. Akik szeretik a művészetet, azoknak ajánljuk a Miramara Múzeum felkeresését, melyben olyan neves festők munkái tekinthetők meg, mint Raffaello, Caravaggio, Rubens, Van Dyk, Velasquez, Renoir, Delacroix. A múzeum falai között helyet kapott még a régészeti részleg is, ahol egyiptomi, perzsa, görök kultúrák emlékeivel ismerkedhetünk.

A látogatás után hazaindulás Budapestre 17 órakor. Várható visszaérkezés 23-24 óra között. (Időjárás függvényében a visszaérkezés ideje változhat!
Gyerekkedvezmény: 1 000 Ft/főAmennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2013-12-14 -tól 0 9.990 Ft/fő ( 1 napos út; Ft/fő 1 napos út ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Utazás busszal

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Szállás, Ellátás megadott szerint, Utasbiztosítás, Belépők


Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél