Utazási ajánlat

Advent Steyrben (152670)

  • Ausztria / Steyr

  • Elhelyezés
    : Nincs
  • Ellátás: Ellátás nélkül
  • Utazás: Busz
Ausztria

„Herzlich willkommen” – azaz szeretettel üdvözöljük Ausztria leghíresebb adventi vásárában, Steyr-ben. Engedje, hogy magával ragadja az Enns és a Steyr összefolyásánál fekvő, a romantika városaként is ismert Steyr varázsa, ahol régi hagyományok elevenednek meg és ahol oly sok minden emlékeztet gyermekkorunk fenyőfa, fahéj és mézeskalács illatú karácsonyaihoz.

Steyr-t a világ betlehemijászol-készítő fővárosaként is emlegetik. Hosszú évek óta a Steyr-i Christkindl (Karácsonyi vásár) az ünnep időszakában valóságos búcsújáró hely. Itt működik a világ egyik legkülönösebb postahivatala is. Ez a postahivatali csak az év végén van nyitva, amikor a gyermekek leveleket adhatnak fel a 4411-es postafiókba a Jézuskához, remélve és bízva abban, hogy teljesíti kívánságaikat…

Indulás akora reggeli órákban a Budapest-Győr-Bécs útvonalon. Érkezés Steyr-be, Ausztrialeghíresebb adventi városába a délelőtti órákban. Engedje, hogy magával ragadjaSteyr varázsa, ahol régi hagyományok elevenednek meg és ahol oly sok mindenemlékeztet gyermekkorunk fenyőfa, fahéj és mézeskalács illatú karácsonyaihoz. Az1000 éves város Európában a legszebb óvárossal rendelkező települések közétartozik. Itt működik a világ egyik legkülönösebb postahivatala is, ahol agyermekek leveleket adhatnak fel a 4411-es postafiókba a Jézuskához, remélve ésbízva abban, hogy teljesíti kívánságaikat… Városnézés a főbb látnivalókkal –Stadtpfarrkirche, Bummerlhaus, a rokokó Városháza -, majd szabadidő a főtéren,az Adventi vásár forgatagában. Itt mindenki kedvére válogathat a karácsonyifinomságokból és csecsebecsékből. Hazaindulás délután, érkezés Budapestre akéső esti órákban.


Utazás: autóbusszal, magyar nyelvű idegenvezetés

Részvételi díj: 10.500,-Ft/fő Biztosítás: 660,-Ft/fő, Sztornó biztosítás: 1,5%Amennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2013-12-14 -tól 0 10.500 Ft/fő ( program szerint; Ft/fő ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Utazás busszal, Idegenvezető

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás, Fakultatív programok, Belépők

Árfolyam információ(k):

Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél