Utazási ajánlat

Advent Schlosshof + Pozsony (157001)

  • Ausztria / Schlosshof

  • Elhelyezés
    : Program szerint
  • Ellátás: Ellátás nélkül
  • Utazás: Busz
Ausztria

Időtartam: 1 nap

Utazás: autóbusszal


Program:

Indulás reggel 06:00-kor Budapest, 14. kerület, 56-osok tere, Időkeréktől. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés a délelőtti órákban Schloss Hofba.

Megérkezéskor idegenvezetőnkkel felfedezzük a kastély gyönyörű termeit. Majd a csoport minden tagja kap egy egyedi karácsonyi bögrét benne a híres punccsal (gyerekeknek alkoholmentes!)*. Ezt követően szabadprogram az adventi vásáron.

Schloss Hof Bécstől 50 km-re található. A kastélyt, reprezentatív vidéki és vadászkastélyként építették Savoyai Jenő herceg számára. Főúri lakrészeivel, művészi teraszos kertjével és idillikus gazdasági épületeivel Ausztria legszebb barokk együtteseihez tartozik. A 2005-ös kiterjed restaurálási munkálatok után Ausztria legnagyobb vidéki kastélylétesítménye visszanyerte régi csillogását pompás ünnepségek helyszíneként.


Idén először mind a négy adventi hétvégén több mint 100 kiállító csalogatja az érdeklődőket a pompás kastélyba és a hangulatos birtokra egy elgondolkodtató sétára. Kisállat-simogató, egy élő jászol és egy barkácsműhely teszi a gyerekeknek is teljessé ezt az egyszeri élményt.

Délután továbbutazás Pozsonyba. Séta a Duna-parton: Szlovák Nemzeti Múzeum, Szlovák Nemzeti Galéria, Komensky Egyetem, Kék templom, Nemzeti Színház, Vigadó városközpontban Szent Márton székesegyház, Óváros háza (Városi múzeum), Prímáspalota (Tükörterem és Galéria), Jó Pásztor háza (Óratörténeti kiállítás), Ferences templom és rendház, Szentháromság templom, Mihály kapu, Vár.

A belvároson kívül Volt Grassalkovich- palota (ma Kormányzati Központ – csak kívülről). A városnézést követően szabadprogram. Visszaérkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.Az ár tartalmazza: tartalmazza az autóbuszos utazást,és az idegenvezetés költségeit.

A belépődíjak (kastély, puncs, bögre) a helyszínen fizetendőek, a részvételi díj nem tartalmazza!

BBP: 550 Ft/fő

Várható belépődíj:

Kastélybelépő+ idegenvezetés+puncs+bögre

Felnőtt 13 €
Gyerek (6-15 év között) 9 €Amennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2013-11-30 -tól 0 5.490 Ft/fő ( 1 napos út; Ft/fő 1 napos út ) árkalkuláció
2013-12-07 -tól 0 5.490 Ft/fő ( 1 napos út; Ft/fő 1 napos út ) árkalkuláció
2013-12-14 -tól 0 5.490 Ft/fő ( 1 napos út; Ft/fő 1 napos út ) árkalkuláció
2013-12-21 -tól 0 5.490 Ft/fő ( 1 napos út; Ft/fő 1 napos út ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Utazás busszal, Egyéb leírás szerint

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Szállás, Ellátás megadott szerint, Utasbiztosítás


Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél