Utazási ajánlat

Advent Salzburgban és a Chiemsee-nél (216086)

  • Ausztria / Salzburg

  • Elhelyezés
    : Program szerint
  • Ellátás: Reggeli
  • Utazás: Busz
Ausztria

Időtartam: 3 nap/2 éjszaka

Találkozó: 05:30-tól a Blaha Lujza téren

Indulás: 06: 00 órakor

Elhelyezés: Salzburg környékén szállodában, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban

Ellátás: reggeli

Utazás módja: Busszal   


Program:

1. nap:
Elutazás reggel 6 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból. Folyamatos utazás Ausztrián keresztül Salzburgig. Ismerkedés a várossal (a város fölé magasodó vár, Mozart szülőháza a cégereirő híres Getreide Gasséban, dóm, Festspielhaus). Szabadiső, vásárlási lehetőség, részvétel a salzburgi adventi vásár forgatagában.A szállás elfoglalása az esti órákban.

2. nap:
Reggeli után indulás a Chiemsee-hez. Prienből kishajóval átkelés a Herreninsel-re, itt II. Lajos király egyik álma, a herrenchiemsee-i kastély megtekintése. Továbbutazás hajóval a szomszédos szigetre, a Fraueninselre, ahol Ausztria legrégebben alapított apácazárdájának udvarán rendezik meg minden évben a karácsonyi vásárt. Visszatérve a szárazföldre, Berchtesgaden városát keressük fel. Itt a város jelképeként ismert Watzmann-hegy látképében gyönyörködünk, majd a temetőben felkeressük a legöregebb (117 éves) ember sírját, és megtekintjük az egykori Ágostonrendi templomot. Szabadidő az adventi hangulatú főtéren, amd utazás a szálláshelyre.

3. nap:
Reggeli után a Halstatt-i tó partján fekvő városkát, Hallstattot keressük fel és sétálunk a bájos településen. Ezután a híres császári üdülőhellyel, Bad Ischl-vel ismerkedünk. Indulás visszafelé, várható érkezés Budapestre 21-22 óra körül.Egyágyas felár:9 000 Ft/fő

Gyerekkedvezmény (12 éves korig): 3 000 FtAmennyiben regisztrált ügyfelünk, kérjük, hogy a foglalás elindítása előtt lépjen be.
Ha még nem regisztrált ügyfelünk, kérjük, regisztráljon, így egyszerűbbé válik a foglalás, valamint több előnyhöz is juthat. Nem regisztrált ügyfeleink is kérhetnek ajánlatot a kiválasztott út nevének és kódjának megadásával. Rendelkezésre állunk telefonon, emailben egyaránt, keressen bennünket!


Indulás Éj Ár Kalkuláció
2013-11-29 -tól 2 39.900 Ft/fő ( 2 ágyas szoba; Ft/fő ) árkalkuláció

A részvételi díjak tartalmazzák:

Utazás busszal, Szállás, Ellátás megadott szerint

A részvételi díjak NEM tartalmazzák:

Utasbiztosítás, Belépők


Belépés regisztrált ügyfelek részére


E-mail cím: Jelszó:

Amennyiben nem regisztrált ügyfelünk, itt regisztrálhat.


hotel kereső


Hotel neve:


legjobb árak

elérhetőségeink

Cím:
8900 Zalaegerszeg,
Dísz tér 7.

Telefon:
+36 92 533-435

Fax:
+36 92 533-436

Email:Skype Online - Bejelentkezve

hírlevél